Izražene cene su važeće isključivo za online porudžbine
Besplatna dostava za porudžbine rezervnih delova preko 6000 din

Politika privatnosti

Ime firme: DOO Moto Dane

Adresa: Cara Dušana 12 23000 Zrenjanin

Šifra delatnosti: 4752

Delatnost: Trgovina na malo i veliko

PIB: 104782275

Matični broj: 20236060

Žiro račun: 330-17001168-58

Web adresa: www.motodane.rs

Kontakt telefon: 023/569-173,515-503

Kontakt email: motodane@mts.rs

Podaci o ličnostima koje prikupljamo:

Ime i prezime

Ulica i broj

Mesto

Broj telefona

E mail adresa

Prikupljeni podaci koriste se isključivo radi ispunjenja ugovorne obaveze.

Korisnici podataka su administratori e shopa i kurirska služba radi isporuke robe na adresu poručioca.

Svi podaci čuvaju se na posebnom računaru sa antivirus zaštitom a podacima može da pristupi samo administrator webshopa koji dodatno mora proći proveru username a i password a da bi pristupio.

Saglasnost i promene uslova

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni Moto Dane Doo odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Motodane.rs koristi „kolačiće“ da Vam pomogne da prilagodite korišćenje interneta Vašim potrebama. Kolačić je tekstualni fajl koji je smešten na Vašem hard disku od strane web servera. Kolačići ne mogu biti korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus Vašem računaru. Kolačići su jedinstveno dodeljeni Vama, i jedino mogu biti pročitani od strane web servera u domenu koji Vam ih je poslao. Jedna od osnovnih svrha kolačića je da obezbedi pogodnosti koje će Vam uštedeti vreme.

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim Uslovima korišćenja. Motodane.rs se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.